Почетна Тагови тоалетна хартија

Таг: тоалетна хартија

Колку долго ќе ви траат залихите од тоалетна хартија? Пресмeтајте сами...

0
Една од последиците на епидемијата на корона вирусот во светот е купувањето енормни количини тоалетна хартија, која денес стана еден од најбараните артикли во...

Новата тоалетна хартија на „Виолета“ во корисна амбалажа со двојна намена

0
Компанијата „Виолета“, регионален лидер во производство и развој на производи за одржување на хигиена, направи нова тоалетна хартија од хартија што 100 отсто...

Lia е биоразградлив тест за бременост направен од тоалетна хартија

0
Околу 1.000 тони пластика од тестови за бременост завршува на депонија секоја година, па токму затоа е време за редизајн и реосмислување на тестовите...