24 C
Skopje
среда, јули 15, 2020
Почетна Тагови Хрватска пошта

Таг: Хрватска пошта

Хрватската пошта доби нови поштари – дронови

Дроновите веќе докажаа дека се корисни во кризни ситуации и на тешко достапни предели, како при достава на лекови или противотрови, а...

Хрватската пошта вработи роботи

Хрватската пошта воведе автономни роботи на хрватската компанија Gideon Brothers за превоз на палети во новиот центар за сортирање и со тоа...

Хрватската пошта купи компанија која за доставувачи користи граѓани, студенти и...

Хрватската пошта извести дека купила 100% удел во компанијата Locodels. Се оечкува заклучувањето на купопродажбата да биде спроведено до крајот на октомври....

Хрватската пошта отвори ултра-современ центар кој го привлече и Amazon!

Најголемата инвестиција во историјата на Хрватската пошта, современиот центар за сортирање, во кој се инвестирани околу 46 милиони евра, вчера беше отворен во Велика...

Хрватската пошта почна да врши замена на криптовалути

Криптовалутите последните години намамија се повеќе корисници, а Хрватска со својата мрежа од 1.016 поштенски канцеларии сака дополнително да ја зголеми нивната популарност. Сопствениците...

Хрватската пошта претстави поштенски марки кои може да се слушаат

Хрватската пошта  пушти во оптек потешнски марки од серијата „Europa". Птиците се годинашната тема на поштенските марки кои ги издаваат сите европски поштенски оператори,...

Хрватската пошта ја проширува понудата – ќе нуди чаеви, козметика, маслиново...

Хрватската пошта во понудата на својата интернет продавница Žuti klik вклучи домашни производи од семејни земјоделски претпријатија со што ќе го помогне во пласманот на домашни...

НАЈПОПУЛАРНИ