-2.2 C
Skopje
четврток, јануари 27, 2022
Почетна Тагови цементарница

Таг: цементарница

Цементарница УСЈЕ инвестира во технологија за користење на алтернативно гориво!

Интервју со Наташа Бакреска, менаџер за животна средина во цементарница УСЈЕ каде што во моментов се реализира проект за примена на енергија во производниот...

НАЈПОПУЛАРНИ