Почетна Тагови црви

Таг: црви

ИКЕА направи брза храна од иднината – топчиња од црви, хамбургери...

0
Space10 е лабораторија за истражување и иновации на ИКЕА, посветена на развој на смели и одржливи бизнис модели. Последниот проект на лабораторијата е селекција...