Почетна Тагови ѕид

Таг: ѕид

Не успеа идејата на AirBnb да понуди ноќевање на големиот Кинески...

0
Компанијата Airbnb беше принудена да го откаже натпреварот за кој главната награда беше ноќевање на големиот Кинески ѕид откако официјалната кинеска агенција која се...

Во иднина правосмукалките ќе бидат вградени во ѕид

0
Sweepovac e правосмукалка која е вградена во долниот дел од некој ѕид, не зафаќа воопшто простор, и го олеснува одржувањето на хигиената во кујната. Сите...

Со оваа техника обичните ѕидови се претвораат во џиновски интерактивни екрани...

0
Замислете да можете да допрете кој било дел од ѕидот за да изгаснете некоја слијалица или да ја лизгате раката по ѕидот за да...