14 C
Skopje
вторник, јули 14, 2020

Дневни Архиви: март 25, 2019

После 13 години на врвот Apple повеќе не е најиновативна компанија во светот

По прв пат после 13 години дојде до промена на врвот на листата со најиновативни компании во светот според анкетата на Boston Consulting Group...

НАЈПОПУЛАРНИ