-1.4 C
Skopje
среда, јануари 22, 2020

Дневни Архиви: септември 10, 2019

Неколку американски држави започнуваат истрага за пазарната моќ на Google

Голема група американски сојузни држави на чело со Тексас најавуваат истрага за пазарната моќ на Google и дали таа компанија неправедно ја потиснува конкуренцијата и...

НАЈПОПУЛАРНИ