13.7 C
Skopje
среда, ноември 20, 2019
Почетна Македонија

Македонија

Inno Tech Club desktop 16.10.2019

Промовиран порталот „Отворени финансии“

Од денеска пред очите на јавноста ставаме финансиски податоци за над дванаесет и пол милиони трансакции. Стандардите се поставени. Секогаш кога некое...

НАЈПОПУЛАРНИ