Почетна Тагови маркетинг

Таг: маркетинг

Џејсон Милер, директор за бренд маркетинг за регионот ЕМЕА во Microsoft,...

0
Организацискиот тим на Spark.me, една од најголемите маркетинг конференции во Југоисточна Европа, која е закажана за 25 и 26 мај и по прв пат се...

Ларс Силбeрбауер, потпретседател на VIACOM DIGITAL STUDIOS, е новиот говорник на...

0
Организацискиот тим на Spark.me, една од најголемите маркетинг конференции во Југоисточна Европа, која е закажана за 25 и 26 мај и по прв пат се...

Наскоро рекламите ќе излегуваат од ѕидови?

0
Последните години технологијата целосно го смени начинот на кој се врши рекламирање. На сите им е од интерес да бидат први и поинакви од...

Брук Савард, авторка на еден од најпопуларните блогови за патувања во...

0
Организацискиот тим на Spark.me, една од најголемите маркетинг конференции во Југоисточна Европа, која е закажана за 25 и 26 мај и по прв пат се...

Том Гудвин, директор на иновации во една од најголемите медиумски агенции...

0
Организацискиот тим на Spark.me, една од најголемите маркетинг конференции во Југоисточна Европа, која е закажана за 25 и 26 мај и по прв пат се...

Питер Шенкмен, автор на пет бестселери и сериски претприемач е новиот...

0
Организацискиот тим на Spark.me, една од најголемите маркетинг конференции во Југоисточна Европа, која е закажана за 25 и 26 мај и по прв пат се...

Кејт Мурден, основач на консултантската куќа PUSH, е новиот Spark.me говорник

0
Организацискиот тим на Spark.me, една од најголемите маркетинг конференции во Југоисточна Европа, која е закажана за 25 и 26 мај и по прв пат се...

Станете официјален блогер на конференцијата Spark.me 2019  

0
Организаторскиот тим на Spark.me, една од најголемите маркетинг конференции во Југоисточна Европа, која е закажана за 25 и 26 мај, а по прв пат...

Отворени пријавите за Spark.me 2019 стартап натпреварот- најдобриот стартап ќе го...

0
Организаторскиот тим на Spark.me, една од најголемите маркетинг конференции во Југоисточна Европа, која е закажана за 25 и 26 мај и по прв пат...

Џеремаја Овијанг, светски авторитет од областа корпоративни иновации, е новиот говорник...

0
Организаторскиот тим на Spark.me, една од најголемите маркетинг конференции во Југоисточна Европа, која е закажана за 25 и 26 мај и по прв пат...