Почетна Тагови НАТО

Таг: НАТО

Центарот за пилотска обука се вмрежува со 30 центри на НАТО...

0
Центарот за обука на пилоти станува дел од НАТО мрежа од повеќе од 30 центри за летачка обука во Европа. Белгија е најновиот сојузник...

НАТО основа вселенски центар во Германија од кој ќе ги штити...

0
Министрите за одбрана на земјите членки на НАТО на својот виртуелен состанок пред неколку дена договорија отворање на вселенски центар во Рамстајн во Германија....