Почетна Тагови Охродска банка

Таг: Охродска банка

Од април 2021 година Шпаркасе и Охридска се спојуваат во една...

0
Сметките на клиентите на Охридска банка, како и условите за кредити дефинирани во договорите остануваат исти откако австриската Штаермаркише Шпаркасе ја купи Охридска банка....