Почетна Тагови паметен бастун

Таг: паметен бастун

WeWalk е првиот паметен бастун за слепи луѓе

0
Ова е револуционерен паметен бастун за слепи луѓе. WeWalk  е бастун кој го направи компанијата YGA, а ги детектира сите пречки кои се наоѓаат на...