Почетна Тагови чаша

Таг: чаша

ВИДЕО: Spirale е посебно дизајнирана чаша за вино за подобар вкус...

0
Vacanti Spirale е чаша за вино која на дното има посебен спирален дел сличен на отворачот за вино, каде што се собира талогот. Бидејќи...

Електронска чаша за коктел прави водата да има вкус како друг...

0
Оваа нова чаша за коктел ќе ве прелаже дека пиете нешто друго, а всушност вие пиете - обична вода. Чашата има трислојна стимулација на...