Почетна Тагови чистење

Таг: чистење

Колку често треба да го чистиме смартфонот?

0
Поради пандемијата на корона вирусот луѓето станаа свесни за важноста на хигиената и идржувањето на предметите чисти. Но, што е со паметниот телефон, кој...

Сингапур ќе го чистат 300 роботи кои знаат да пеат и...

0
Компанијата за производство на роботи LionsBot од Сингапур склучи договор за изнајмување на своите LeoBot роботи на шест локални компании кои се занимаваат со...

Комерцијална банка во еко акција: „Чиста навикa“ за почист Градски парк...

0
Над 150 вработени на Комерцијална банка денеска ги засукаа ракавите и заедно со извидниците од Прв Скопски извиднички одред го исчистија Градскиот парк во...

Предизвикот #TrashTag ги натера луѓето од целиот свет да собираат ѓубре

0
Предизвикот #trashtag се состои од правење фотографии од места кои се загадени и преполни со отпад пред и по чистењето. Тој што ја прави...

Индонезија мобилизираше 20.000 жители да го исчистат пластичниот отпад

0
Индонезија троши повеќе од 10 милијарди пластични кеси годишно и е вториот најголем загадувач со пластика во светот. Со цел да се справи со...

ВИДЕО: Grillbots се роботи кои ќе ја исчистат вашата скара

0
Нема кој не сака да ги викне пријателите на скара, било да е тоа во двор, додека сме на одмор или на пикник. И...

RefresherBoxx ќе ви ги освежи чевлите и ќе ја отстрани непријатната...

0
RеfresherBoxx  е сосема нов високотехнолошки изум кој ќе ги освежи, ќе ги исуши и ќе ги исчисти вашите чевли од непријатните мириси и бактерии,...

ВИДЕО: Solar Breeze е робот целосно еколошки кој чисти базени

0
Solar-Breeze вмесе револуција во начинот на чистење на базени на паметен, едноставен и одржлив начин. Во базените секојдневно се собираат лисје, прашина, полен и...

Еко акција за почисто Водно на вработените во Телеком

0
По повод Светскиот ден на животната средина, 5 јуни, вработените во Македонски Телеком организираа еко акција за чистење на парк шумата Водно. Во акцијата учествуваа...

Општина Аеродром од денес почнува еко-акција за уредување на зелените површини

0
Општина Аеродром денеска почнува голема еко - акција со која се уредуваат јавните зелени површини кои се под нејзина надлежност. Како што стои во соопштението...