0 C
Skopje
среда, април 1, 2020

Дневни Архиви: ноември 19, 2018

Конференција „Женското претприемништво и предизвиците за интеграција во ЕУ”

Конференцијата за вмрежување ќе содржи четири панел дискусии со претставници од различни министерства, институции, организации и компании, а предвидени се и Б2б средби помеѓу жени...

Компании во Велика Британија ќе им вградуваат чипови на своите вработени

Некои британски компании планираат да ги чипираат своите вработени за да ја зголемат сигурноста и да ги спречат да влегуваат во простории каде што...

НАЈПОПУЛАРНИ