Почетна Тагови програма

Таг: програма

CEED Hub Скопје објави повик за учество во едукативна и развојна...

0
CEED Hub Скопје го објави повикот за едукативната и развојна програма наменета за поединци, тимови од две или повеќе лица, здруженија на граѓани, месни...

Калифорнија почна да користи програма која следи што пишуваат жителите на...

0
Калифорнија почна да користи програма која следи што пишуваат граѓаните на социјалните мрежи. Западниот дел од Сакраменто во Калифорнија ја стартуваше контроверзната програма ZenCity, која...

Во тек е повикот од CEED Македонија за програмата за технолошки...

0
Американскиот Стејт Департмент во соработка со CEED Македонија и CEED Hub Скопје нуди можност за учество на Central European Tech Innovation & Entrepreneurship Fellowship...

Google лансираше нова програма за шопинг

0
Google ја претстави Shopping Actions, нова иницијатива која е наменета да им помогне на трговците на мало да прават повеќе трансакции преку различни канали...

CEED Македонија организира едукативна програма за менаџери на средно ниво

0
CEED Македонија најави програма за менаџери на средно ниво вработени во бизнис секторот во Република Македонија. Шестдневната едукативна програма, CEED Middle Management, којашто е единствена...

Microsoft ќе инвестира 500 милиони долари во стартапи од целиот свет

0
Microsoft ја претстави програмата Microsoft for Startups, иницијатива која на стартап компаниите ќе им помогне да придобијат нови корисници и приходи. Во текот на...

За развој на малите и средните претпријатија да се користат европските...

0
Домашните мали и средни претпријатија треба да се пријавуваат повеќе за учество во проекти финансирани со програмите на Европската унија со оглед на капацитетот...