Почетна Тагови Ивана Шулц

Таг: Ивана Шулц

Колку следбеници треба да имате на социјалните мрежи за да заработите...

0
Ивана Шулц е експерт за социјални мрежи, маркетинт (особено дигитален), Интернет, бизнис и кариера. Таа ги советува младите луѓе како да почнат да работат...