Почетна Тагови Куба

Таг: Куба

И Куба има свои вакцини против КОВИД-19

0
Куба работи на развојот на четири кандидати за вакцина против корона вирусот. Soberana 2 вакцината, како и Novavax во Америка, е вакцина базирана на...

Наградените купувачи од Адора инженеринг патуваат на егзотичен одмор на Куба

0
Јана и Александар Аневски од Скопје, добитниците на наградата „Егзотичен одмор на Куба со купен дом од Адора инженеринг“, на 1 ноември патуваат на...