Почетна Тагови напис

Таг: напис

Француски град нуди награда од 2.250 долари за некој што ќе...

0
Францускиот град Плугастел-Даулас нуди околу 2.250 долари за некој што ќе им помогне да го деифрираат написот изгравиран во камен, кој се наоѓа на...