Почетна Тагови настава

Таг: настава

Во Калифорнија училиштата ќе отвораат подоцна за тинејџерите да можат да...

0
Училиштата во Калифорнија ќе отвораат подоцна за тинејерите да можат да спијат подолго. Наставата за тинејџерите на возраст од 11 до 13 години ќе...

Се тестираат уреди кои на наставниците ќе им кажуваат дали учениците...

0
Дали во иднина професорите ќе го скенираат мозокот на вашето дете за да видат дали ја следи наставата? Ова американско технолошко чудо веќе е...

Научниците предупредуваат: На тинјеџерите им треба сон, утринската настава треба да...

0
Логично е ученциите да спијат подолго ако наставата почнува подоцна, но малку е познато дека подолгиот сон има позитивно влијание на нивното здравје, среќа...

Роботот AV1 им помага на болните деца да ја следат наставата

0
За децата кои се борат со долготрајни болести телесната болка не е единствениот предизвик. Озосанувањето од училиште значи отстуство на нивните пријатели, а истовремено...