Почетна Тагови оштетен слух

Таг: оштетен слух

Лицата со оштетен слух вклучени во туристичката промоција на Македонија

0
На иницијатива на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ) на Република Македонија, претставувана од директорот, Љупчо Јаневски денеска се оствари средба со...

Кomunicira.me e нова бесплатна апликација за инклузија на лицата со оштетен...

0
Komunicira.me е апликација која ќе ја сруши комуникациската бариера меѓу лицата со оштетен слух и остатокот од светот. Оваа бесплатна апликација им овозможува на...