Почетна Тагови Seetrоën

Таг: Seetrоën

Овие необични очила ќе ве спасат од морска болест

0
Овие очила ви помагаат да се спасите од морската болест, односно нагонот на повраќање при движење. Речиси еден од тројца луѓе има проблеми кога...