19 C
Skopje
петок, мај 7, 2021

MChat – домашна апликација за запознавање

Kabtel desktop

Запознајте се со МЧет, домашна мобилна апликација за спојување на корисници. Апликацијата ги прикажува корисниците подредени по далечина со цел да може да се оствари запознавање со корисници кои што се во близина.

Точната локација на корисниците никогаш не се открива, поради безбедносни причини и заради заштита на приватност.

Корисниците на МЧет имаат можност да прегледуваат профили на други корисници на апликацијата, да ставаат лајк односно дислајк, а доколку двајца корисници взаемно стиснат лајк следи совпаѓање и можност за контактирање со испраќање на пораки кои што се интегрирани во мобилната апликација.

Дополнително корисниците можат да ги следат најновите објави од нивните пријатели, да коментираат на истите, а можат и да прегледуваат актуелни новости од забавен карактер.

Користењето на МЧет е бесплатно, со опција за пристап до привилигирани функции за само 1.49 долари на месец. Апликацијата работи на Android и IOS уреди, а може да се преземе преку: Google Play (Android) и App Store (iOS)

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •