30 C
Skopje
понеделник, јули 6, 2020

Oтворен повик во Сеавус Акцелератор: Шанса за инвестиција од 30.000 евра!

Kabtel desktop

Сеавус Акцелераторот по успешната прва акцелераторска програма, во која активно учествуваа 10 стартапи од кои 5 влегоа во процес на преговори за инвестиција од 30 000 евра, го отвори новиот повик за втората унапредена акцелераторска програма.

Со новиот повик сите стартап компании имаат можност да аплицираат за:инвестиција од 30.000 до 100.000 евра, осум-неделна онлајн програма менторирана од Startup Wise Guys(SWG), индивидуална програма за секој стартап од Seavus Accelerator, еден на еден онлајн и офлајн менторство со менторите од мрежата на Seavus и SWG, демо ден пред инвестицискиот одбор на Seavus Accelerato и на Podim конференцијата, како и можност за влез во акцелераторската програма на SWG и во алумни групата на European Fund for Southeast Europe (EFSE) и учество на Entrepreneurship tournament во Сараево за награда од 10 000 евра.

Аплицирајте на следниот ЛИНК.

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •