20.8 C
Skopje
вторник, септември 28, 2021

Филип Арсов од Synapse Aviation за искуството со Сеавус Акцелераторот!

Kabtel desktop

Филип Арсов со неговата компанија Synapse Aviation се едни од најуспешните стартап приказни во Македонија, чие решение е препознаено и се користи во најголемите авио компании во светот.

Овој стартап беше дел од првата акцелераторска програма на Сеавус Акцелераторот, а во ова видео Филип раскажува за најголемиот бенефит за нив од учество во истата.  

Сеавус Акцелераторот по успешната прва акцелераторска програма, во која активно учествуваа 10 стартапи од кои 5 влегоа во процес на преговори за инвестиција од 30 000 евра, го отвори новиот повик за втората унапредена акцелераторска програма.

Со новиот повик сите стартап компании имаат можност да аплицираат за:инвестиција од 30.000 до 100.000 евра, осум-неделна онлајн програма менторирана од Startup Wise Guys(SWG), индивидуална програма за секој стартап од Seavus Accelerator, еден на еден онлајн и офлајн менторство со менторите од мрежата на Seavus и SWG, демо ден пред инвестицискиот одбор на Seavus Accelerato и на Podim конференцијата, како и можност за влез во акцелераторската програма на SWG и во алумни групата на European Fund for Southeast Europe (EFSE) и учество на Entrepreneurship tournament во Сараево за награда од 10 000 евра.

Аплицирајте на следниот ЛИНК.

Good Companies Are Storytellers. Great Companies Are Storydoers! ✈️Filip Arsov со неговата компанија Synapse Aviation гордо можеме да ги ставимe во оваа група како една од најуспешните стартап приказни во Македонија чие решение е препознаено и се користи во најголемите авио компании во светот.Погледнете кој беше најголемиот бенефит за нив од нашата акцелераторска програма. 🦾

Posted by Seavus Accelerator on Понеделник, 17 февруари 2020


Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •