Гого Рафајловски и Антонија Локвенец креираат позитивни промени преку „Wellnest“

- Advertisement -

„Иновативност“’ со задоволство ви најавува серија на блог постови посветени на првото реално шоу за претприемачи во Македонија –  “The Founder Games” кое може да го следните на нивниот канал на Youtube. Во време кога сведоци сме на млади студенти кои своите иновативни идеи ги претвораат во бизниси вредни милиони, многумина се запрашуваат: Како и јас да постигнам таков успех? “The Founder Games” доаѓа како одговор на овие прашања, со цел да го разоткрие процесот на изградба на успешен бизнис од самиот почеток.

Како дел од оваа серија, Иновативност ексклузивно ќе ви ги претстави учесниците на ова пионерско шоу!

- Advertisement -

„The Founder Games powered by Halk Bank“ е првото реално шоу каде иновацијата и претприемништвото се судираат, привлекувајќи го  вниманието со својата уникатна понуда: единствено победничкиот тим добива шанса да ја посети Силиконската Долина. Оваа престижна награда не само што овозможува пристап до епицентарот на технолошката иновација, туку и отвора врати кон неизмерни можности за  нетворкинг, инвестиции и стратешки партнерства.

Во  ова издание на „The Founder Games“, ја  издвојуваме впечатливата спојка  помеѓу  Гого Рафајловски, оперативен директор во SEEUTechPark и консултант за интелектуална сопственост, и иновативниот стартап „Wellnest“, основан од Антонија Локвенец. Рафајловски, со своето обемно искуство во управувањето со стартап центри и акцелератори, како и импресивно портфолио од менторирани стартапи, стои зад  успехот на „Wellnest“.

- Advertisement -

„Wellnest“, од друга страна, е предводник во негувањето на менталното здравје преку технологија, нудејќи апликација која ги поттикнува корисниците да останат свесни и да се фокусираат на она што навистина е важно. Основачот Антонија Локвенец, со својата голема следбеничка база и посветеност кон подобрување на менталното здравје, го користи „Wellnest“ како средство за создавање позитивна промена.

Спојувањето на Рафајловски со „Wellnest“ е сведоштво за моќта на стратегиското менторство и иновацијата. Тоа не само што ја демонстрира вредноста на искуството и новите идеи, туку и ја истакнува мисијата на „The Founder Games“ да ги поддржи оние кои стремат кон креирање на значајни решенија.

- Advertisement -

Победата на „The Founder Games“ и патувањето во Силиконската Долина претставува врвот на ова патување за „Wellnest“, отворајќи нови врати кон глобалниот успех. Оваа шанса не е само одскочна даска за раст и развој, туку и потврда за потенцијалот што „Wellnest“ го има да направи значително влијание во областа на менталното здравје.

Дали сте подготвени да бидете дел од следната генерација на иноватори? Придружете ни се на „The Founder Games“ и искористете ја шансата да ги претставите вашите идеи пред светот и да одите чекор понапред кон остварувањето на вашиот претприемнички сон. Вашето патување кон Силиконската Долина почнува тука.

Сподели!
- Advertisement -