Алекса Перуничиќ ментор на Cool Teacher AI во “The Founder Games powered by HalkBank”: Спој на визија и иновација

- Advertisement -

Во динамичната арена на “The Founder Games powered by HalkBank”, каде иновацијата се среќава со одлучноста, спојувањето на Алекса Перуничиќ и стартапот Cool Teacher AI се истакнува како пример за синергија меѓу визија и иновација. Оваа уникатна колаборација ги обединува длабоките знаења и искуства на Алекса со револуционерниот пристап на Cool Teacher AI кон образованието, создавајќи моќна комбинација која ветува да го преобрази начинот на кој луѓето учат и напредуваат во своите кариери.

За Алекса Перуничиќ

- Advertisement -

Алекса Перуничиќ, заеднички лидер во Impact Hub Belgrade, е познат по својата способност да инспирира и мотивира заедница на иноватори и претприемачи. Неговата страст кон социјалните медиуми и јавните односи, заедно со неговата професионалност во англискиот и македонскиот јазик, го прават идеален ментор за стартапи кои сакаат да го прошират своето влијание и да достигнат нови височини.

За Cool Teacher AI

- Advertisement -

Cool Teacher AI е иновативен стартап кој се фокусира на надминување на образовниот јаз со помош на AI мастер класи во дизајн, кодирање и AI асистенти. Нивната апликација нуди персонализирано учење, соработка и повратни информации, овозможувајќи на корисниците да ги подобрат своите вештини и да напредуваат во својата кариера. Cool Teacher AI ја претставува иднината на образованието, каде секој може лесно да пристапи и да се користи од висококвалитетно учење прилагодено на нивните потреби.

Спојувањето на Искуство и Иновативност

- Advertisement -

Изборот на Алекса Перуничиќ како ментор за Cool Teacher AI во “The Founder Games powered by HalkBank” не е случаен. Неговата способност да гради и развива заедници, заедно со неговото искуство во управувањето со дигитални платформи, го прави совршен ментор за стартап кој сака да го реформира образованието преку технологија. Алекса ќе ги користи своите вештини за да го води Cool Teacher AI низ предизвиците на пазарот, истовремено поттикнувајќи иновација и креативност.

Придружете ни се на ова Патување

Следете го патувањето на Алекса Перуничиќ и Cool Teacher AI во “The Founder Games powered by HalkBank” и бидете дел од нивната мисија да го преобразат образованието. Ова е вашата шанса да видите како правилното менторство и иновативниот пристап можат да создадат значајни промени во светот на образованието.

За “The Founder Games powered by HalkBank”

“The Founder Games powered by HalkBank” е место каде што претприемачите и иноваторите се натпреваруваат, учат и растат заедно, со цел да откријат следната генерација на бизнис лидери. Ова шоу е катализатор за иновации и успех, нудејќи платформа за стартапите да ги остварат своите соништа.

Сподели!
- Advertisement -