Јосиф Дамјанов, титан во арената на здравјето e ментор на „ChiaDía“, стартапот во „The Founder Games“

- Advertisement -

„The Founder Games“ продолжува да биде водечка сцена за иновативни претприемачи, овојпат со претставување на „ChiaDía“, стартап кој носи вкус на Мексико директно до вас преку нивниот единствен чија пијалак. Откриен во срцето на Мексико, овој напиток со неверојатен вкус и уникатен микс на состојки нуди многубројни здравствени придобивки, засилувајќи ја енергијата, чувството на ситост и виталноста. „ChiaDía“ е резултат на хармоничното спојување на овие здрави елементи, нудејќи природен, безалкохолен и освежителен напиток без додадени шеќери, адитиви или конзерванси.

Нашата мисија е да го направиме овој вкусен чија напиток достапен и прифатлив за сите, така што ќе може да уживате во неговиот неверојатен вкус и да доживеете го ревитализирачката енергија која ја носи.

- Advertisement -

Ментор на овој пионерски тим е Јосиф Дамјанов, титан во арената на здравјето и благосостојбата. Јосиф ги надминува обичните граници на фитнесот, трансформирајќи го благосостојбата во универзално достапен начин на живот. Како генијалниот ум зад апликацијата FitKit & Coach Foods и очаровителниот глас на Wellcast со Јосиф, неговата мисија се простира подалеку од обичните фитнес рутини – таа е за поддршка на одржлив, здравословен начин на живот без финансиски тешкотии. Неговото производство на повеќе од 1000 видеа за здравје и благосостојба стои како сведоштво за неговата неспоредлива посветеност на едукација и инспирација на глобалната публика.

Со Јосиф како ментор, „ChiaDía“ се поставува за трансформација на начинот на кој ја гледаме здравата храна и потрошувачката на напитоци. Неговата водилка, „Кратенките ќе ви донесат краткотраен успех“, одекнува со етосот на трајна посветеност и стремеж кон вистинско, трајно благосостојба.

- Advertisement -

„The Founder Games“ е шоу за претприемачи кои сакаат да ги надминат своите граници и да се истакнат во конкурентниот свет на стартапите. Со шансата да ја истражат Силиконската Долина и да се поврзат со водечките иноватори и инвеститори, победничкиот тим ќе добие не само престиж, туку и практични ресурси за да го забрза својот раст и развој.

Ги покануваме сите заинтересирани за претприемништво, иновации и здрав начин на живот да бидат дел од ова возбудливо патување со „Founder Games“. Ова е вашата шанса да застанете рамо до рамо со најуспешните умови во стартап заедницата и да зачекорите кон остварување на вашите претприемнички и здравствени цели.

Сподели!
- Advertisement -