Александар Станков и Science Explorers: Револуција во Научното Образование преку “The Founder Games”

- Advertisement -

Во  “The Founder Games powered by Halk Bank”,  шоу  каде што иновациите ја обликуваат иднината на образованието, стартапот Science Explorers заедно со Александар Станков, CEO и ко-основач на Relaxify app, се појавуваат како водечки сили во револуционирањето на научното образование. Со заедничка мисија да ја направат науката достапна и возбудлива за сите, тие го користат најновото во AI технологијата за да создадат едукативно искуство кое е истовремено иновативно и инспиративно.

За Александар Станков

- Advertisement -

Александар Станков, со повеќе од 14 години искуство во веб и мобилен развој, управување со проекти и IT лидерство, е познат по својата способност да создава кориснички-ориентирани, скалабилни и безбедни решенија. Неговата успешна кариера и длабоко разбирање на технолошките трендови го прават идеален ментор за Science Explorers, стартап кој се стреми кон промена на начинот на кој младите генерации учат и се восхитуваат на науката.

За Science Explorers

- Advertisement -

Science Explorers е стартап кој го оживува светот на науката преку AI анимации, содржини на социјални медиуми, ексклузивни материјали и имерзивни настани. Нивната цел е да ја направат науката пристапна и возбудлива за секого, нудејќи персонализирано учење, соработка и повратни информации кои ги поттикнуваат корисниците да ја истражуваат  науката и да напредуваат во своите кариери.

Спој на Визија и Технологија

- Advertisement -

Соработката меѓу Александар Станков и Science Explorers во “The Founder Games” е доказ за моќта на спојувањето на визијата со најновата технологија. Александар, со своето искуство и знаење, ќе го води Science Explorers низ предизвиците на пазарот, истовремено поттикнувајќи иновација и креативност која ќе им овозможи на младите да ги видат чудата кои ги создава науката на начин кој претходно не бил возможен.

Придружете ни се на патувањето на Александар Станков и Science Explorers во “The Founder Games” и бидете дел од нивната мисија да го трансформираат научното образование. Ова е вашата шанса да видите како иновативниот пристап и технологијата можат да создадат нова ера на образование која е истовремено образовна и возбудлива.

Сподели!
- Advertisement -