А1 Live Shop неверојатно иновативно искуство за купување преку интернет!

- Advertisement -

Со брзиот развој на технологијата и интернетот, онлајн купувањето постепено но сигурно стана дел секојдневието, без напуштање на комфорната зона. А1 Македонија е првата телекомуникациска компанија која нуди иновативни решенија за пристап до поскуваните продукти се цел да ја збогати својата понуда и да ги исполни очекувањата на своите корисници.

А1 Live Shop виртуелната продавница нуди уникатно искуство за купување преку интернет за секого, особено за оние кои не се во можност да ја напуштат удобноста на својот дом или да се оддалечат од обврските на своето работно место.

- Advertisement -

Виртуелната продавница овозможува неверојатно иновативно искуство за купување преку интернет. Можност за обновување или склучување на нов договор, можност за купување нов уред на рати, со бесплатна достава до домот на корисниците и најважно детални одговори на сите поставени прашања во врска со А1 понудите, без потреба да посети продажен салон.

Со само еден клик на иконката што ќе се појави на веб-страницата www.a1.mk по што корисникот треба да го внесе својот телефонски број веднаш стапува во контакт со првиот слободен А1 експерт и започнуваат разговор во живо преку видео стриминг.

- Advertisement -

Со вклучувањето на камерата корисникот добива реален преглед за уредот од сите агли за кој е заинтересиран како и детални одговори на сите прашања во врска со понудите на А1, пришто приватност е целосно зачувана.

А1 Live Shop неверојатно иновативно искуство за купување преку интернет!

- Advertisement -

Со брзиот развој на технологијата и интернетот, онлајн купувањето постепено но сигурно стана дел секојдневието, без напуштање на комфорната зона. А1 Македонија е првата телекомуникациска компанија која нуди иновативни решенија за пристап до поскуваните продукти се цел да ја збогати својата понуда и да ги исполни очекувањата на своите корисници.

А1 Live Shop виртуелната продавница нуди уникатно искуство за купување преку интернет за секого, особено за оние кои не се во можност да ја напуштат удобноста на својот дом или да се оддалечат од обврските на своето работно место.

Виртуелната продавница овозможува неверојатно иновативно искуство за купување преку интернет. Можност за обновување или склучување на нов договор, можност за купување нов уред на рати, со бесплатна достава до домот на корисниците и најважно детални одговори на сите поставени прашања во врска со А1 понудите, без потреба да посети продажен салон.

Со само еден клик на иконката што ќе се појави на веб-страницата www.a1.mk по што корисникот треба да го внесе својот телефонски број веднаш стапува во контакт со првиот слободен А1 експерт и започнуваат разговор во живо преку видео стриминг.

Со вклучувањето на камерата корисникот добива реален преглед за уредот од сите агли за кој е заинтересиран како и детални одговори на сите прашања во врска со понудите на А1, пришто приватност е целосно зачувана.

Сподели!
- Advertisement -