Почетна Тагови миење раце

Таг: миење раце

Што е поштетно за кожата на рацете: Употребата на средства за...

0
Може ли честата употреба на средства за дезинфекција за раце да ја оштети кожата? Германскиот експерт Јохан Ноблок, раководител на одделот за хигиена на...

Три милијарди луѓе во светот немаат услови за миење на рацете

0
Најновите податоци на УНИЦЕФ покажуваат дека околу 3 милијарди луѓе во светот или 40% од вкупната популација на Земјата немаат во својот дом услови...

Ова е единствениот систем за автоматско миење и дезинфекција на раце...

0
Ова е CleanTech, единствениот целосно автоматизиран систем за миење раце. Процесот на миење раце почнува автоматски кога технологијата Photo Eye ќе детектира движење. Рацете...

СЗО: Mиењето раце е подобра заштита од инфекција отколку носењето ракавици...

0
Ракавиците може да дадат погрешно чувство на сигурност, затоа, миењето раце е подобра превентивна мерка за инфекција отколку носењето на ракавици за еднократна употреба,...

Пенкало-сапун го прави забавно миењето раце за децата

0
За да им помогнат на родителите да ги научат децата почесто да ги мијат рацете, компанијата Team SoaPen направи течен сапун-пенкало кој го носи...