Почетна Тагови микрочипови

Таг: микрочипови

Компании во Велика Британија ќе им вградуваат чипови на своите вработени

0
Некои британски компании планираат да ги чипираат своите вработени за да ја зголемат сигурноста и да ги спречат да влегуваат во простории каде што...

До 2019 година првиот бионички бубрег ќе ја исфрли потребата од...

0
Не секогаш природните лекови се добри за секоја здравствена состојба, без оглед на тоа колку се добри. Понекогаш кога состојбата е сериозна само медицинската...