Почетна Тагови 3deluxe

Таг: 3deluxe

Менхетен добива самоодржлив пловечки кампус

0
https://vimeo.com/485074120 Пандемијата на корона вирусот ги натера луѓето да размислуваат повеќе иновативно, да се фокусираат на одржливоста. Една компанија, 3deluxe, одлучи да направи проект на...