Почетна Тагови 4G

Таг: 4G

Месечината ќе добие своја мобилна мрежа

0
Додека на Земјата уште постојат места каде што нема сигнал или мобилна мрежа, за некоја година отсега тоа нема да биде случај на Месечината....