Почетна Тагови 8th Continent

Таг: 8th Continent

Одржлив пловечки континент го чисти океанот и го подготвува отпадот за...

0
https://www.youtube.com/watch?v=tZmHGxLATiQ Концепт дизајн на пловечки континент кој го чисти океанот од отпадот и го подготвува за рециклирање освои надграда за дизајн. Импресивниот концепт дизајн наречен...