Почетна Тагови A1

Таг: A1

А1 Македонија ангажираше “дадилки” за децата на своите вработени

0
Ексклузивно и за првпат во земјата, за време на зимскиот распуст, компанијата А1 ангажираше дадилки за децата на своите вработени со што оди чекор...