Почетна Тагови Abb

Таг: abb

Погледнете како луѓето и роботите работат заедно во оваа болница од...

0
Со оглед на тоа дека светската популација брзо старее и се повеќе има недостиг од медицински персонал, здравствениот сектор во целиот свет се соочува...