Почетна Тагови Acies Bio

Таг: Acies Bio

Кинези инвестираат 5 милиони евра во биотехнолошка фирма од Љубљана

0
Словенечката биотехнолошка фирма Acies Bio склучи договор за стратешка соработка со кинеската фирма Desano. Станува збор за една од водечките компании на подрачјето на...