Почетна Тагови AeroMobil

Таг: AeroMobil

Овој автомобил се претвора во авион за помалку од три минути

0
Словачката компанија Aeromobil сака да гонрепи проблемот со несоодветната инфраструктура по патиштата така што превозот ќе го префрли во воздух. AeroMobil физајнира летачки автомобили...

Словачки AeroMobil претстави летачко такси кое се трансформира во електричен авион

0
Дизајниран за небото и за улиците, AeroMobil 5.0 е последната футуристичка креација на словачката компанија за летачки атомобили AeroMobil. Наместо да полетува како што...