Почетна Тагови AHRT Media

Таг: AHRT Media

Во иднина предавања на факултети и на конференции ќе држат холограми

0
Технологијата многу го смени начинот на учење затоа што ни овозможи до сето знаење од светот да пристапиме со допир на прстот на екран,...