Почетна Тагови AirCar

Таг: AirCar

AirCar е летачки автомобил кој се претвора во авион за неколку...

0
Овој автомобил се трансформира во авион за помалку од 3 минути. Крилата се склопуваат во телото на автомобилот, а опашката се издолжува пред полетување....