Почетна Тагови AKKA Technologies

Таг: AKKA Technologies

Link & Fly е првиот летачки воз-авион во светот

0
Компанијата AKKA technologieѕ дизајнираше модуларен авион кој се претвора во воз. Концептот предвидува авион кој има крила што се откачуваат од телото на авионот,...