Почетна Тагови Albedo100

Таг: Albedo100

Невидлив спреј ја рефлектира светлината и ги прави велосипедистите и пешаците...

0
Велосипедистите и пешаците многу често се жртви за сообраќајни незгоди, некогаш по нивна, некогаш по вина на возачите на автомобилите. За велосипедите има повеќе...