Почетна Тагови ALFA-X

Таг: ALFA-X

Со колкава брзина ќе вози најбрзиот воз во светот?

0
Железницата е доста популарен начин на превоз во Јапонија, чии градови се поврзани со возови-куршуми или т.н. „шикансен“ возови, со брзина која достигнува 300...