Почетна Тагови Alive

Таг: Alive

Словенци направија апликација која ги спасува од топлотен удар децата оставени...

0
Словенечките компании веќе се одомаќија на платформата Kickstarter, а последни во низата со својата кампања за групно финансирање се студентите Жига Мрзликар и Антон...