Почетна Тагови AmCham

Таг: AmCham

АмЧам Македонија избра ново лидерство

0
На 19-тото по ред годишно Генерално собрание претставници на компаниите членки на Американската стопанска комора во Македонија (АмЧам Македонија) избраа нови членови на Одборот...

АмЧам: Законот за личен доход се носи без почитување на процесот...

0
“Американската стопанска комора (АмЧам) остро се противи на непочитувањето на процесот на јавна консултација од страна на Владата и Министерството за Финансии во однос...