Почетна Тагови Andrija

Таг: Andrija

Andrija е првиот дигитален асистент кој ќе им помага на Хрватите...

0
Во борбата со корона вирусот во Хрватска се вклучи и првиот дигитален асистент на Министерството за здравство, кој го доби името по д-р Андрија...