Почетна Тагови Andromeda

Таг: Andromeda

Еластичниот телефон на Microsoft, Andromeda, доаѓа во 2019 година

0
Со оглед на тоа дека многу светски ИТ компании најавија дека работат на еластичнi телефони, и Microsoft одлучи да се врати во трката. Поминаа...

Microsoft подготвува целосно нова категорија мобилни уреди

0
На Интернет се појавија информации за хардверските планови на Microsoft, кои ги покажуваат гoлемите планови и амбиции на Сатја Надела. Екипата од Microsoft за...