Почетна Тагови Anoris Technology

Таг: Anoris Technology

Средношколец од Србија направи ракавица за помош на слепи луѓе

0
Луѓето со хендикеп често имаат причина за лутат поради односот на општеството кон нив. За да им помогне на слепите и слабовидните луѓе, ...