Почетна Тагови Antares Vision

Таг: Antares Vision

Италијанци платија 1 милион евра за хрватска компанија основана пред помалку...

0
Antares Vision е спиноф компанија настаната од Универзитетот во Брескија, која големите фармацевтски компании ги снабдува со визуелни системи за контрола на квалитетот. Таа...